sang cristiana

R: @ IsraelNationalTV - / v = veure YqbQevoxy74
@ IsraelNationalTV --- Si aquests crims: mai han estat: reconeix: desautoritzar: o renegats, condemnat per la comunitat jueva? Llavors, aquests crims: encara es fan avui de nou, per tota aquesta merda Ovadia: Kakam Illuminati del FMI: la banca senyoratge .. perquè avui en dia és fàcil de fer aquest treball brut, amb els satanistes! És per això que Déu no pot, resposta a les seves oracions .. No obstant això: si tenen l'estómac: l'inconscient: per anar a l'infern, és a dir, per fer front a Satanàs? També per aquest any algunes d'aquestes la vida terrenal?l'ajuda dels satanistes d'Amèrica: 666 i 322? No obstant això, no és una cosa que durarà! noi tranquil! Jo he vingut a tu? però, el meu esperit ha passat, matant a milers de Satanàs: en primer lloc! tranquil .. un rei sap: com protegir els seus súbdits! Vostè ha notat com: per: Joshua [23,11] la Traslator: ha cancel · lat (3r WWnuclear)?

1 [Christian sang] apèndix històric. Preàmbul. Les revelacions de: Neòfit: aquí: imprès en la part superior: són ells mateixos clar. Però llavors: que tot i ser creïble? Per respondre a aquesta pregunta, deixant aquí: a un costat: raons: intrínseca: la credibilitat, del que: és suficient: ell parlava en el pròleg de Di Giorgio, per a nosaltres: content: informe aquí: breu (ja que només, ja que implica: la brevetat i el propòsit de: aquestes pàgines) 1r: la llista històrica de molts: els assassinats: que els propòsits de ritual: sempre compromesa: la: Jueus en el: passat: segles: i això: algunes d'elles: la més especial: la més clara: confessions : de: Jueus: de: aquesta: l'assassinat: i: aquest propòsit ritual: que: es presenten en: autèntics: els processos. II. Llista històrica: algunes: assassinats: de: cristians compromesos: per: Jueus amb fins rituals:

2 [cristiana la sang] en: segles enrere. Molts: llistes: de: aquesta: assassinats: que: es descriuen: diversos: els autors, els trets: la majoria de, i Baronio: bolandistas. Més abundant, però encara que molt lluny: d'haver acabat: això és el que estem aquí: copiat fidelment de la pàgina 56 i següents: la: pregunta Juive llibre, importants publicats: el 1882: impressió en Desclée de Brouwer i Lila Comp a la rue Royale, de 26 anys . Any:
** 1071. En Blois (Monumenta Historica Scriptorum Alemanyes, tom VI, p. 520 ..): Un nen crucificat. Llavors: llançats al riu. El comte Teobald: es crema: Jueus culpable.

3 [sang cristiana] ** 1114. En Norwich, a Anglaterra (bolandistas, vol 5 mar, 588: .. I monuments, ibid) William, un noi de dotze anys, anys, va caure en una casa jueva, i no: trencada fins que el sagnat total. ** 1160. En Glocester (Monumenta ibid.): El: Jueus crucificar a un nen:
** 1179. A París: (bolandistas: ibid:. P. 591): Richard el nen: és assassinat: El castell de Pontoise: Dijous Sant: i és honrat com un sant a París. ** 1181. A París: Sant Robert, noi, és assassinat per: Jueus a les parts: la Pasqua.
** 1181. Saragossa (Blanca il · lustra Hispania, Thomas 3 °, p. 657) es va produir: el mateix amb Domenico del Val.

4 [sang cristiana] ** 1236. En Hagenau (Richeri: Acta Senonensia: monuments XXV, p. 324) .. En una Hagenau: tres fills, de set anys són sacrificats: els jueus, a odiar: Jesucrist: ** 1244, Londres (Baron No 42) a un nen: és un cristià, martiritzat per: jueus, i: adorar: l'església de S. Paolo. ** 1250. A Aragó (Joan: des de la Quaresma, De Pseudo Messiis, p. 33) un nen de set anys, va ser crucificat en la Pasqua jueva.
** 1255. A Lincoln (. Bolland. Vol 6 de juliol, p. 494) Nen Hugh: robat: Jueus són alimentades fins al dia del sacrifici. Molts: Jueus d'acord, a partir de diverses parts d'Anglaterra, i crucificar:. ** 1257. A Londres (hist Epitome Cluverio. P. 541) a un nen mort cristians.
** 1160. A Welssemburg: (Annal. Colmar, monuments XVII, 191.) A un nen és assassinat per: Jueus.

5 [sang cristiana] ** 1261. A Pfortzeim Bade (Bolland. ° vol.2: Abril 838): Una nena de set anys, va estrangular a continuació: es va dessagnar i va morir ofegat.
** 1283. En Mainz (Baronio 61: .. Acta Colmar Monument XVII, 210) a un nen venut: per la seva infermera: a: Jueus i els morts els afusellats.
** 1285. A Mònaco (Baviera Raderus: Volum santa 2n, p.331:. Monuments XVII, 415) a un nen s'està dessagnant. La seva sang està sent utilitzat: per: posar remei: els Jueus. La gent crema la casa: on: Jueus són, eren refugiats. ** 1286.En Oberwesel al Rin (2n Bolland, vol De: .. Aprle 697: monuments XVII, 77: Baronio 1287, n º 18) Wernher, el Nen de: 14 anys: el martiri: durant tres dies, amb incisions repetides.
** 1287. En Berna (.. Segon Bolland, vol d'abril), Rodolfo nen mort a trets a la Pasqua:

6 [sang cristiana] ** 1292. En Colmar (Ann. Hum. Il, 30) a un nen que l'anterior. ** 1293, un CReMS (Monum. XI, 658) d'un nen sacrificat: van ser castigats Brunn, dues jueus: per tant, enviat: des de: Jueus de la: altres, són: l'estalvi d'una quota.** 1294. En Berna (Hum Ann .. II, 32) va matar un altre nen.
** 1202. A Remko: el mateix (Hum Ann. II, 3g.). ** 1303. En Weissensee a Turíngia (Baron 64) Conrad estudiós, fill d': un soldat va morir dessagnat, gravat amb: les venes. ** 1345. A Mònaco Errico (Rader 351) Beneït: cruelment assassinats. ** 1401. Una de Diessenhofen: Wurtemberg. (Història de la Albert B. Simone Habiki: a:. Bolland Vol 2 d'abril.) Un nen de quatre anys: va comprar per tres florins, i es va dessagnar per: Jueus.

7 [sang cristiana] ** 1407. No: un altre nen mort: on una revolta: l'expulsió dels populars: Jueus (ibíd.). ** 1410. [En Turíngia (Baronio tercer) són conduïts: els jueus, pels delictes: en contra: els nens: Christian. ** 1429. A Rovensbourg (Baronio tercer:. .. Bolland tercera en volum d'abril 978) Luigi von Bruck, es sacrifica a un nen cristià per: Jueus, mentre que: se serveix a la taula és la Pentecosta: el seu cos es troba, i honrat pels cristians: ** 1454. a Castella (Simon Habiki:. cit), un nen es trenca en trossos: el seu cor i cuinat d'aliments. Per aquest i altres crims similars, el: Judios són llavors: Driven: d'Espanya el 1459.

8 [Christian sang] ** 1457. A Torí (ibid.) és un Jueu captat el moment: és: matar: un nen. ** 1462. En Inspruck (Bolland. tercera en volum de juliol 462.) El Beneït: El nen va néixer a Andrew Rinn, és assassinat: 9 de juliol pels Jueus, que recullen la sang. ** 1475. En Trento, el famós màrtir, B. Simoncini, de: que: no, i els processos: original. A partir d'aquests: els processos, el que sembla, que l': Jueus de Trento, rei: l'assassinat ritual de B. Simoncini, va revelar desenes, i d'ells: els seus correligionaris: compromesos, amb el mateix propòsit: el ritual, enel Tirol, Llombardia, Veneto, Itàlia i altres parts d'Alemanya, Polònia, etc. i així successivament.

9 [sang cristiana] ** 1480. En Treviso (Baronio, p. 569) és: cometre un delicte similar a la d'abans: Trent.
** 1480. A Motta a Venècia (Bolland. vol. 02 d'abril) a un nen és sacrificat en el Divendres Sant.
** 1486. En Regensburg (Rader 3r 174) són els següents: els nens: víctimes: Jueus ....
** 1490. A Guàrdia, a Toledo (3 abr Bolland. 1) un nen crucificat.
** 1494. A Tyrman a Hongria (838 Bolland. 2 d'abril) a un nen robat i es va dessagnar.

10 [cristiana sang] ** 1503. A Waltkirch a Alsàcia (Bolland. vol 2 d'abril, 830.): Com un nen: quatre anys, venut pel seu pare als jueus, per deu: florins, amb l'enteniment que, el: va ser retornat amb vida després de sagnar. No obstant això, El: Judios van matar sagnat.
** 1505. A Budweys (FEEL Scriptor, I38 ​​l) va fer semblant.
** 1520. A Tyrnau i Biring (. Bolland. Vol abril 2 839), i després perseguit: la: Jueus d'Hongria.
** 1540. A Sappenfeld a Baviera (2331 Rader, 3, 179) Michael. de: quatre anys, torturat durant tres dies.

11 [sang cristiana] ** 1547. Un deliri a Polònia (Simon Habiki: Fill cit 's:. Sastre de dos Jueus sacrificat.
** 1569. A Witów a Polònia (ibid.) John: de: dos anys, es va vendre per dues marques: Jaime de la Jueu: Leizyka. i cruelment assassinats. I altres: fets similars que va succeir: una Bielke i en altres llocs. ** 1574. A punibles: Lituània (ibid.) Elizabeth de set anys: Joachim Smierlowiez assassinat Jueu, dimarts: el primer diumenge de Rams: la sang recollida: en un flascó.
** 1590. A Szydlow (ibíd.), un nen desaparegut trovatone, el cadàver dessagnat de gravats, i les picades.

12 [Christian sang] ** 1595. A San Agustín (ibíd.), un nen, que es ven a Jueus, que es va dessagnar.
** 1597. En Sryalow (ibid.) va matar un nen. Amb la seva sang: Jueus: escampar la nova sinagoga: per consagrar.
** 1650. A caigudes (Tenziel, gener 1694) Quan era petit, de cinc anys i mig: Tillich diu Matthias: I: és assassinat: 11 de març. Això inclou a altres històrics: fets similars es van produir: un Steycrmarck, Kärnten, Crain, etc.
** 1655. A Tunguch a Alemanya (Tentzel, juny 1693) un nen assassinat.

13 [Christian sang] ** 1669. En Metz (Procés: París 1670: Feller, el diari de 1788, 2n 428) Com un nen, tres anys robats a la Jueu Levi, Raphael, i cruelment assassinat. El seu cadàver va ser trobat horriblement mutilat. El delinqüent va ser cremat viu per la condemna del Parlament: el Metz 16 juny 1670. Nota: En el procés que es va fer: en 17 - 12 - 1401, per l'assassinat de: Ubicació: a dalt, el jueu: acusat va confessar que cada set anys: tots: la: Jueus necessitat: la de: sang cristiana. Una altra, va revelar que: cristians assassinats: ha de ser menor de tretze anys: un terç va dir que: que: s'utilitza: la sang en la Pasqua: i que ho va fer: una part seca: per reduir la pols, i això: utilitzats per: els seus rituals: religiosos (pàgina Pregunta Juive 59, 60.).

13 [sang cristiana] És notable a considerar, com ara: les mateixes confessions i revelacions han estat fetes per: Jueus, fins i tot després de molts, molts: els segles i en països molt llunyans: a Trento, Moldàvia, Suïssa: en: segles XIV i XVIII, que és ja la segona: i va veure que ell: veure. Molts: altres: fets a mida: l'estil: els: que no s'hagi informat: que: pot recopilar: altres: la història: sobretot per: Monumenta de Pertz historiae Germanicae. No obstant això, pel fet que, fins ara reportats, només: posar en el punt: que el jueu ús: a: l'ús: de sang cristiana, amb fins rituals: és antiga i constant: en: segles passats. Però ara arribem al segle XXI: present ecc .. ecc.