gjaku krishterë

R:? @ IsraelNationalTV - / watch v = YqbQevoxy74
@ IsraelNationalTV --- Nëse këto krime: ata kurrë nuk kanë qenë: njohur: mohoi: ose renegatë, dënuar, nga ana e komuniteteve hebre? Pastaj, këto krime: ato janë bërë ende sot përsëri, nga të gjithë mut Ovadia: Kakam Illuminati i FMN: bankar drejtë e zoti .. sepse sot ajo është e lehtë për të bërë këtë punë të pista, me Satanists! Kjo është arsyeja pse Zoti nuk mund, përgjigje për lutjet tuaja ..Megjithatë: në qoftë se ata kanë stomak: pa ndjenja: të shkojnë në ferr: dmth që të merren me Satanin? edhe për këtë disa vite prej këtyre jetës tokësore? ndihmën e Satanists amerikane: 666 dhe 322? megjithatë, nuk është diçka që do të zgjasë!boy qetë! Unë kam ardhur te ju? por, shpirti im ka kaluar, duke vrarë mijëra Satanists: së pari! qetë .. një mbret di se si të: si subjekte të mbrojtur të saj! Ju keni vënë re se si: by: Joshua [23,11] traslator: ka anuluar (3 ° WWnuclear)?

1 [gjaku Christian] SHTOJCË historike. Preambula. Shpalljet e: fillestar: këtu: shtypura në krye: ata janë vetë të qarta. Por pastaj: ata edhe ende e besueshme?Për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje, duke lënë këtu: mënjanë: arsye: të brendshme: besueshmërinë, për atë: është i mjaftueshëm: ai foli në parathënien e Di Giorgio, për të na kënaqur: Raporti i here: shkurtimisht (sepse vetëm: kjo nënkupton: shkurtësinë dhe qëllimin e: këto faqe) 1 °: lista historike e shumë: vrasjeve: qe qëllime rituale: angazhuar gjithmonë:: hebrenjtë në: shekuj:: e kaluara dhe këtë: disa: më të veçantë: më shumë i qartë: rrëfimet : i: hebrenjve: të: këtë: vrasje: dhe: këtë qëllim ritual: se: janë raportuar në: autentike: proceset. II. Lista historike: disa: vrasje: i: krishterëve: të kryera: by: Çifutët për qëllime rituale:

2 [gjaku Christian] në: shekuj më parë. Shumë: listat: të: këtë: vrasje: ato: janë përshkruar: ndryshme: autorët, tipare: kryesisht nga: dhe Baronius: Bollandists.Më shumë bollëk, por edhe pse shumë larg: nga mbaruar: kjo është ajo që ne këtu: kopjuar me besnikëri nga faqja 56 dhe në vijim:: Juive pyetje, libër i rëndësishëm i botuar: në 1882: Printime në Desclee de Brouwer dhe Comp Lilac në Royale Rue, 26 . Viti:
** 1071. Në Blois (Monumenta historica scriptorum Germanies, vëll VI, f. 520..): Një fëmijë kryqëzuar. Pastaj: hedhur në lumë. Theobald Count: ka djeg: hebrenjtë fajtor.

3 [gjaku Christian] ** 1114. Në Norwich në Angli (Bollandists, vol 5 mars, 588:.. Dhe monumenteve, po aty) William, një djalë të dymbëdhjetë, vjet, është joshur në një shtëpi hebreje, dhe atje: shkatërruar deri në gjakderdhje total. ** 1160. Në Glocester (Monumenta ibid.):: Çifutët kryqëzuar një fëmijë:
** 1179. Në Paris: (Bollandists: ibid:. P. 591): Richard fëmijëve: është vrarë: Kalaja në Pontoise: e enjte Shenjtë: dhe është nderuar si një shenjt në Paris. ** 1181. Në Paris: Shën Robert, djali, është vrarë nga: çifutët të partive: Pashkëve.
** 1181. Zaragoza (Blanca ilustruar Hispania, Thomas 3 °, f. 657) ndodhur: i njëjtë me Domenico del Val.

4 [i gjakut të krishterë] ** 1236. Në Hagenau (Richeri: Acta Senonensia: Monum XXV, f. 324) .. Në një Hagenau: tre fëmijë, të shtatë vite janë sakrifikuar: hebrenjtë, të urrejnë: Jezu Krishti: ** 1244, në Londër (Baron No 42) një fëmijë: një i krishterë, martirizuar nga: Judenjtë, dhe: adhurimi: kisha e S. Paolo. ** 1250.Në Aragon (Gjoni: nga Lent, De Pseudo Messiis, f. 33) një fëmijë i shtatë vjet, u kryqëzua në Pashkën hebreje.
** 1255. A (. Bolland. vol 6 korrik, f. 494) Lincoln Child Hugh: vjedhur nga: Çifutët janë të ngopur në ditën e sakrificës. Shumë: Çifutët pajtohen, nga pjesë të ndryshme të Anglisë: e kryqëzuan atë:. ** 1257. Në Londër (hist mishërim Cluverio. P. 541) një fëmijë të vrarë të krishterët.
** 1160. A Welssemburg: (Annal. Colmar, Monum XVII, 191.) Një djalë të vogël është vrarë nga: hebrenjtë.

5 [gjaku Christian] ** 1261. Një Pfortzeim Bade (Bolland. ° vol.2: prill 838): Një vajzë e shtatë vjet, pastaj e mbytura: Bled me vdekje dhe u mbyt.
** 1283. Në Mainz (Baronius 61:.. Acta Colmar Monument XVII, 210) një fëmijë shitur: nga infermiere e saj: të: Çifutët dhe ata qëlluan për vdekje.
** 1285. Në Monako (Raderus Bavaria: Vëllimi i shenjtë 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) një fëmijë është gjakosur për vdekje. Gjaku i tij është duke u përdorur: për: për të korrigjuar: hebrenjtë. Populli djegur shtëpi: ku: Çifutët janë, ata ishin refugjatë. ** 1286. Në Oberwesel në Rhine (2 ° Bolland, vol Nga:.. Aprle 697: Monum XVII, 77: Baronius 1287, Nr 18) Wernher, fëmija e: 14 vjet: martirizua: për tri ditë, me prerje të përsëritura.
** 1287. Në Bern (.. 2 Bolland, vol Of prill) Rodolfo boy qëllua për vdekje në Pashkës:

6 [gjaku Christian] ** 1292. Në Colmar (Ann. Hum. Il, 30) një fëmijë si më sipër. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) një fëmijë sakrifikuar: dërguar, pra, nga: Çifutët e: Brünn, dy hebrenj u ndëshkuan:: Të tjera, janë: kursim për një tarifë. ** 1294.Në Bern (Hum Ann.. II, 32) vrarë një fëmijë tjetër.
** 1202. A Remken: e njëjtë (Hum Ann. II, 3G.). ** 1303. Në Weissensee në Thuringia (Baron 64) Conrad dijetari, bir i: një ushtar Bled me vdekje, gdhendur me: veins. ** 1345. Në Monako (Rader 351) Lum Errico: vrarë mizorisht. ** 1401.Një Diessenhofen i: Wurtemberg. (Historia e Habiki B. Albert Simone: në:. Bolland Vol 2 Pri.) Një djalë të vogël prej katër vitesh ": blerë për tre florins, dhe Bled nga: hebrenjtë.

7 [gjaku Christian] ** 1407. Ka: edhe një fëmijë të vrarë: një protestë që nga: Dëbimi i popullarizuar: Çifutët (ibid). ** 1410. [Në Thuringia (Baronius tretë) janë të shtyrë: hebrenjtë, për krimet: kundër: fëmijët: të krishterë. ** 1429. A (Baronius 3.: Bolland .. vol 3 prill 978) Rovensbourg Luigi von Bruck, një djalë i krishterë është sakrifikuar nga: hebrenjtë, ndërsa ata: shërbyer në tryezë darkë është Rrëshajëve: trupi i tij është gjetur, dhe i nderuar nga të krishterë: ** 1454. në Castile (Simon Habiki:. cit) një fëmijë është copë e çikë: zemra e tij dhe i gatuar për ushqim. Për këtë dhe të tjera krime të ngjashme,: Çifutët janë pastaj: shtyrë: nga Spanja në 1459.

8 [gjaku Christian] ** 1457. Në Torino (Ibid) është një çifut kapur këtë moment: është: për të vrarë: një fëmijë. ** 1462. Në Inspruck (3 vëll Bolland. korrik 462.) Të Bekuarit: Fëmija i lindur për Andrew Rinn, është vrarë: 9 korrik nga Judenjtë, që ata mbledhin gjak. ** 1475. Në Trento, dëshmor i famshëm, B. Simoncini, e: cila: atje, i proceseve: origjinal. Nga këto: procese, me sa duket, se: Çifutët e Trentos, Rei: i vrasjes rituale të B. Simoncini, ajo zbuloi dhjetra shumë: dhe prej tyre: bashkëpunimi i tyre fetar: të kryera, për të njëjtin qëllim: ritual, në , Tirol Lombardia, Veneto, Italia dhe vende të tjera në Gjermani, Poloni etj. dhe kështu me radhë.

9 [gjaku Christian] ** 1480. Në Treviso (Baronius f. 569) është: kryejnë një krim të ngjashëm me para: Trent.
** 1480. Në Motta në Venedik (Bolland. vol. 2 prill) një fëmijë është sakrifikuar të premten e mirë.
** 1486. Në Regensburg (Rader 3 ° 174) janë: fëmijët: viktimat: Çifutët ....
** 1490. Një Gardës në Toledo (3 prill Bolland. 1) një fëmijë kryqëzuar.
** 1494. Një Tyrman në Hungari (838 Bolland. 2 prill) një fëmijë vjedhur dhe Bled.

10 [e gjakut të krishterë] ** 1503. Një Waltkirch në Alsace (Bolland. vol 2 prill, 830.): Si një fëmijë: katër vjet, të shitur nga babai i tij për çifutët, për dhjetë: guilders, me të kuptuarit se: ishte kthyer gjallë pas gjak. Por,: Çifutët e vranë gjakderdhje.
** 1505. Një Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) bëri të ngjashme.
** 1520. Një Tyrnau dhe Biring (. Bolland. vol 2 prill 839), pastaj ndoqi:: hebrenjve nga Hungaria.
** 1540. Një Sappenfeld në Bavari (2,331 Rader, 3, 179) Michael. të: katër vjet, torturuar për tri ditë.

11 [e gjakut të krishterë] ** 1547. Një Rave në Poloni (Simon Habiki:. Cit 's Son: një rrobaqepës nga dy hebrenjtë sakrifikuar.
** 1569. Një Witów në Poloni (Ibid) John: të: dy vjet, shiten për dy llojeve: James e Judenjve: Leizyka. dhe u vranë mizorisht. Dhe të tjerët: fakte të ngjashme ka ndodhur: një Bielke dhe gjetkë. ** 1574. Një Punia: Lituania (Ibid) Elizabeth e shtatë vjet: Joachim Smierlowiez vrarë Jude, të martën: i pari Palm Sunday: gjakun e tij të grumbulluara: në një kavanoz.
** 1590. A (Ibid) Szydlow një fëmijë u zhduk trovatone, kufoma Bled për gdhendje, dhe stings.

12 [e gjakut të krishterë] ** 1595. Në Augustini (Ibid) fëmijës, shitur për hebrenjtë, për t'u dilte gjak.
** 1597. Në Sryalow (Ibid) vrarë një fëmijë. Me gjakun e tij: hebrenjtë: sasi e vogël në sinagogë të ri: të shenjtëruar atë.
** 1650. Një Caaden (Tenziel, janar 1694) Si një fëmijë, pesë vjet e gjysmë: Tillich quajtur Matthias: I: është vrarë: 11 Mar. Kjo përfshin të tjera historike: fakte të ngjashme ndodhi: një Steycrmarck, Karnten, Crain, etj.
** 1655. Një Tunguch në Gjermani (Tentzel, qershor 1693), një fëmijë të vrarë.

13 [e gjakut të krishterë] ** 1669. Në Metz (Procesi: Paris 1670: Feller, Gazeta, 1788, 2 428) Si një fëmijë, tre vjet vjedhura nga, Levi Jude Raphael, dhe vranë mizorisht. Kufoma e tij u gjet gjymtuar tmerrshëm. Kundërvajtësit u dogjën të gjallë nga fjalia e Parlamentit: Metz 16 qershor 1670. Shënim: Në procesin i cili u bë: në 17 - 12-1401, për vrasjen e: ku: lart, çifut: akuzuarit pranoi se çdo shtatë vjet: të gjitha:: Çifutët duhet: të: të gjakut të krishterë. Një tjetër, zbuloi se: krishterët vrarë: ai duhet të jetë më pak se trembëdhjetë: vjet: Një e treta tha se: ata: ishin përdorur: gjak në Pashkën: dhe se ajo kishte: një pjesë të thatë: për të reduktuar pluhur: dhe se: ata përdoret për të: ritet e tyre: fetare (faqe Pyetje Juive 59, 60.).

13 [gjaku krishterë] Është shquar të marrin në konsideratë, të tilla si: rrëfimet e njëjtë dhe zbulesa janë bërë nga: hebrenjtë, edhe pas shumë, shumë: shekuj dhe në vende shumë larg: në Trento, Moldavi, Zvicër: në: shekujt XIV dhe XVIII, i cili tashmë e dytë: dhe ai pa: të parë. Shumë: tjera: bërë: e ngjashme me: ato: raportuar: ne: mund të mbledhim: tjera: Historia: veçanërisht nga: Monumenta e Pertz historiae Germanicae. Por, për shkak, kështu që raportoi më tani, vetëm: për të vënë në pikën: se çifut përdorimi: të: të përdorur: e gjakut të krishterë, për qëllime rituale: ajo është e lashtë dhe të vazhdueshme: në: shekuj shkuar. Por ne tani vijmë në shekullin: pranishëm